Vår firmafilosofi er bygget på tre grunnregler:

  • Kvalitet gir gjensalg
  • Trygg økonomi
  • Trygge arbeidsplasser

I klimaskillet mellom øst og vest, nord og sør, midt i Dovrefjell, og langt fra allfarvei, ligger URD-vatnet. Her lever moskusen sammen med urinnvånerene villrein og fjellrype - i ren og frisk norsk fjelluft.

Vinter og sommer klarer de seg like bra. Regn og sludd i september blir til snø og kulde i januar, før det av og til blir en fin sommerdag med stekende sol og varme. 
Moskusen har vist enestående evne til å tilpasse seg det skiftende klimaet, og trives med det. Kroppen beskyttes mot ytre påvirkninger og gjør livet behagelig. Samtidig gjør den det med et minimum av energibruk.

Som klimaentrepenører er det mye av den samme utfordringen vi møter hver dag: Hvordan skal vi med et lavest mulig energiforbruk skape et godt og stabilt inneklima for våre kunder, uansett klima ute?

URD Klima er i dag to samarbeidende firma i Sandnes og Oppdal. Vi arbeider hver dag for å løse disse utfordringene i samarbeid med våre kunder. Mange av oss har vandret i disse områdene og for oss symboliserer URD Klima ren norsk luft.